2008-09-29 10:17:27• hírek • Szatmár.ro

Véget ért a tereppel való küzdelem

Több mint 700 kilométer erdei, mezei és földes utakon megtett távolság után vasárnap délután Szatmárhegyen fejeződött be a Temesvárról indult Carpatica Rally Raid terepverseny.

A viadalon az autósok mezőnyében ott volt a Butka Sándor, Csoma István szatmári páros is, de végül egy baleset miatt nem tudták befejezni a versenyt, ugyanis a szatmárhegyi 60 kilométeres szakaszon egy másik autó beléjük ment, így a Butkáék Subaruja is „harcképtelenné" vált.

Az autósok profi kategóriájában egyébként a magyarországi Péter Géza, Czeglédi Péter páros győzött, megelőzve a bukaresti Grigore Tulică, Mircea Dragoş duót, és a temesvári Tóth Sorin, Bucur Nilkovici kettőst.

Az amatőröknél az Ovidiu Fiti, Cassian Pacinschi nyert, az olasz Dani Maurilo, Ioana Nistor duó és az Anca Dragoş, Adrian Vinta páros előtt. A motorosok között a temesvári Sebastian Bodea nyert, a szatmári Luţas „Joe" Ioan, és a szintén temesvári Răzvan Irimescu előtt.

A szervezők beiktattak egy különversenyt is, melyen a szatmári endurósok álltak rajthoz. Ezen a megmérettetésen Nagy Krisztián lett az első, a második helyen Szereday Dominik, a harmadikon Szilveszter Márton végzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: